Οι ταξιτζήδες χορηγοί του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Περιστερίου

Οι ταξιτζήδες χορηγοί του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Περιστερίου

Οι άνθρωποι του μόχθου για το μεροκάματο, οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί, προχώρησαν σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τους πολίτες του Περιστερίου, που δεν μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες επιβίωσης.
Σε συνάντηση που είχαν με τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη οι εκπρόσωποι του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί «ΠΑΡΘΕΝΩΝ», τον ενημέρωσαν για το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν με λαχειοφόρο από τους συναδέλφους τους, προκειμένου να αγοράσουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Από Καρδιάς» του Δήμου Περιστερίου.
Ο κ. Παχατουρίδης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για το γεγονός ότι βλέπει τους απλούς πολίτες, που αγωνίζονται να βγάλουν ένα μεροκάματο, κατάφεραν από το υστέρημά τους να συγκεντρώσουν χρήματα για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Περιστερίου, ώστε να μη λείψει σε κανέναν ένα πιάτο φαγητό από το τραπέζι.
Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των ταξιτζήδων έδωσαν συγχαρητήρια στον Δήμαρχο για το σημαντικό κοινωνικό του έργο για τους πολίτες του Περιστερίου και δήλωσαν συμπαραστάτες με νέες πρωτοβουλίες ενίσχυσης.