Επανεξετάζεται η κατάργηση της υποχρεωτικής εγγραφής των επιχειρήσεων στα επιμελητήρια!

Επανεξετάζεται η κατάργηση της υποχρεωτικής εγγραφής των επιχειρήσεων στα επιμελητήρια!
[30.08.2014]
Ανακοίνωση Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
Μεγάλη η επιτυχία των κινητοποιήσεων των επιμελητηρίων!
Το υποσχέθηκε στην ημερίδα μας κάτω από καταιγισμό αιτημάτων και τεκμηριώσεων και το έκανε! Ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Οδ. Κωνσταντινόπουλος υποσχέθηκε να θέσει το θέμα της επανεξέτασης της μη υποχρεωτικής εγγραφής των επιχειρήσεων στα επιμελητήρια από το βήμα της ημερίδας των επιμελητηρίων, στις 27 Αυγούστου, και σήμερα, 29/8, έθεσε το θέμα στον υπουργό Ανάπτυξης κ. Ν. Δένδια. Αποφασίστηκε να συγκροτηθεί Επιτροπή, η οποία θα επανεξετάσει όλο το θέμα των πόρων και μαζί και της άρσης της νομοθετημένης μη υποχρεωτικής εγγραφής!
Πλήρης η ικανοποίηση από το ΕΕΑ και μεγάλη η επιτυχία των κινητοποιήσεων των επιμελητηρίων τον τελευταίο καιρό, μαζί και της δημόσιας παρέμβασης του Ε.Ε.Α. και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας μέσω της ημερίδας.

Όπως σημειώνει το ΕΕΑ «Η εξέλιξη αυτή δείχνει τις θετικές συνέπειες της ενότητας των επιμελητηρίων που παλεύουν για την επιβίωσή τους. Η λειτουργία τους μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για την υγιή επιχειρηματικότητα και την αναπτυξιακή πολιτική της οικονομίας».