Κινητοποίηση - Συλλαλητήριο 27 - 11 -14: Ανακοίνωση – Κάλεσμα


































ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΣΠΑΡΤΗΣ
 ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
«Η ΑΠΕΛΛΑ»
ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 61 ΣΠΑΡΤΗ
Τηλ/Fax: 27310 83608. fax.: 2731 500501

                                                                     Σπάρτη 25 Νοεμβρίου 2014
                                                                      
Ανακοίνωση – Κάλεσμα

Το Σωματείο μας, στα πλαίσια της απόφασης και του καλέσματος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) για συμμετοχή όλων των Ε.Β.Ε. σε συγκεντρώσεις-κινητοποιήσεις, θα συμμετάσχει στη Συγκέντρωση και στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη 27 Νοεμβρίου (10:30 π.μ.), στη Σπάρτη στο Πάρκο ΟΤΕ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ, ίση μεταχείριση των αυτοκινητιστών και των λοιπών ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ με τις άλλες επαγγελματικές ομάδες που δεν διώκονται ποινικά για οφειλές στα ασφαλιστικά τους ταμεία. «Πάγωμα» (κεφαλαιοποίηση) των μέχρι σήμερα ασφαλιστικών οφειλών, δίνοντας στον οφειλέτη τη δυνατότητα  μεταφοράς ασφαλιστικού χρόνου στο τέλος του ασφαλιστικού βίου.
Σύνδεση της εισφοροδοτικής ικανότητας (ποσού του μηνιαίου ασφαλίστρου)  με το εισόδημα του ταξιτζή (εισόδημα που έτσι και αλλιώς έχει πιάσει πάτο από την απίστευτη οικονομική δυσπραγία των πολιτών).
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ δημόσια και καθολική: πρόσβαση όλων των επαγγελματιών στην υγεία και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ανεξαρτήτως οφειλών.
Κατάργηση του ΚΕΑΟ.
Επαναφορά του ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ορίου στα 12.000 €.
 ΔΙΑΓΡΑΦΗ μέρους των χρεών με ρυθμίσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες διαβίωσης και τις πραγματικές δυνατότητες αποπληρωμής των υποχρεώσεων των δανειοληπτών.
ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ. Καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης.

Καλούμε όλα τα Μέλη μας, κάθε Αυτοκινητιστή ιδιοκτήτη και εργαζόμενο σε ταξί της Σπάρτης και της Λακωνίας να βρεθεί, να συμμετάσχει, να διαμαρτυρηθεί να απαιτήσει μαζί με τους εργαζόμενους του Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα και με τους λοιπούς συναδέλφους, Επαγγελματίες, Εμπόρους, Βιοτέχνες, Αυτοαπασχολούμενους, Αυτοκινητιστές. 

την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου!
  Στη Συγκέντρωση •Συλλαλητήριο!
Σπάρτη Πάρκο ΟΤΕ • ώρα 10:30 π.μ.

      Ο πρόεδρος                                                                         Ο γ. γραμματέας

 Παναγιώτης Μπαρέλος                                                               Ευάγγελος Ρετσινάς