Απόψεις - Προτάσεις Νίκου Γκαρέλη


Αυτό το ΔΙΚΑΙΩΜΑ είναι ΔΙΚΟ σου μην το ΧΑΡΙΖΕΙΣ σε ΚΑΝΕΝΑ Αυτά τα ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΑΜΕ και ΕΙΠΑΜΕ:
 1ον η ΓΕΣΕΕ και η ΓΕΣΕΒΕ έχει ενωτικό διαπαραταξιακό ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ … άρα και ΕΜΕΙΣ με ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ διάταξη να επιβάλουμε ενωτικό και διαπαραταξιακό ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ όλοι μαζί ενωμένοι δεν υπάρχουν στον κλάδο πλειοδότες και μειοδότες…! ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ..
2ον η ΓΕΣΕΕ έχει τα ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ σε κάθε νομό και η ΓΕΣΕΒΕ τις ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ επαγγελματοβιοτεχνών σε κάθε νομό. Άρα και εμείς κάνουμε τα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ με ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ διάταξη σε κάθε περιφέρεια. Τα ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ενώνουν όλους τους εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων σε κάθε νομού. Οι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ επαγγελματοβιοτεχνών ενώνουν όλους τους επαγγελματίες και βιοτέχνες του κάθε νομού. Έτσι και ΕΜΕΙΣ με τα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ενώνουμε όλους τους ταξιτζήδες των νομών της κάθε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.
 3ον Η ΓΕΣΕΕ έχει το ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ όμοια και η ΓΕΣΕΒΕ, για να έχει ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ με την έγκριση όλων. Άρα και ΕΜΕΙΣ με ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ διάταξη κάνουμε το ΚΛΑΔΙΚΟ μας ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ για να έχουμε ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο κέντρο των ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ και οι αποφάσεις μας να είναι ισχυρές.
 4ον Η ΓΕΣΕΕ για την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΘΕΣΜΙΚΗ της λειτουργία π.χ. αλλαγή νόμων και προώθηση νέων διατάξεων και νόμων έχει ως ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ το ΙΝ. Ε ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και η ΓΕΣΕΒΕ το ΚΕΚ ΚΑΙ για την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ. Άρα και εμείς με ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ υποχρεώνουμε το Δ.Σ. να δημιουργήσει το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΑΞΙ και τους πόρους για την λειτουργία του να είναι τα έσοδα από το ΤΣΙΠΑΚΙ. 
Αυτές ήταν οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ που τότε είχα ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ στο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ και εσείς τα ΕΓΚΡΙΝΑΤΕ ΟΜΟΦΩΝΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ η ΠΟΛΙΤΙΚΗ και η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ του ΚΛΑΔΟΥ αυτές τις αλλαγές τις ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΕ και δεν τις ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΠΟΤΕ. Αν δεν έχει ΕΝΩΤΙΚΟ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ. Άρα δεν μπορείς ΠΟΤΕ να ΜΑΘΕΙΣ την ΑΛΗΘΕΙΑ από κανέναν. Ποιος πλέον θα σου την ΠΕΙ. 
ΌΛΟΙ σου λένε ΨΕΜΑΤΑ για έτσι με τον μυστικισμό και τα ψέματα ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ. ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ συνεχώς τα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ και τις Γ.Σ. με τα ΨΕΜΑΤΑ τους και με τις ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ τους και αυτά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ τους και να παράγουν όφελος στους συναδέλφους των. Δεν ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΑΞΙ που θα τους έδινε όλα τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ που χρειάζονται για να ξέρουν τι λένε και τι θέλουνε όπως κάνει και η ΓΕΣΕΕ και η ΓΕΣΕΒΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ τα 1.200.000 ΕΥΡΩ από το ΤΖΙΠΑΚΙ και ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ την ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ για να έχουμε το δικό μας ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ που είναι το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΑΞΙ. Αυτή είναι η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ των ΑΘΛΙΩΝ. 
ΣΑΣ ΚΑΛΩ να μην ΧΑΡΙΣΕΤΕ σε κανένα πολύξερο τον ΡΟΛΟ και την ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ που ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ και έχετε πάρει από το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΝΕΟΙ συνάδελφοι ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ με τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ σας τα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ και να τα κάνετε θεσμικούς ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του κάθε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ της κάθε ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ , όπως είναι και τα ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ σε κάθε νομό. Ο θεσμικός ΡΟΛΟΣ και η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ του Δ Σ της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ είναι να ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ νόμων κα διατάξεων που να ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ την ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ των ατομικών επιχειρήσεων ΕΔΧ ΤΑΞΙ και ΟΧΙ με την να τις οδηγούν με ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ τους στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ και στην ΦΤΩΧΕΙΑ. Να κοιτάξει το Δ.Σ. της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ να παίξει σωστά το δικό της ρόλο και ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ που της δίνει το καταστατικό. 

 9/12/12 ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΡΕΛΗΣ