Τι θα γίνει φέτος με τη μεταφορά των μαθητών; Οι απαντήσεις στον fly 89.7!


Τι θα γίνει φέτος με τη μεταφορά των μαθητών; Οι απαντήσεις στον fly 89.7!


Το μείζον ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών ενόψει και της νέας σχολικής χρονιάς συζητήθηκε σήμερα το πρωί στον αέρα του fly. Ο κύριος Βαρδούλιας, πρόεδρος του ΚΤΕΛ και ο κύριος Σωτήρης Ροϊνός, πρόεδρος του σωματείου Ταξί, με παρέμβασή του στην πρωινή ζώνη, αναφέρθηκαν στο εν λόγω θέμα, παραθέτοντας τις 2 όψεις του ... νομίσματος.
Να σημειωθεί ότι τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου υπέγραψαν την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη επίλυσης του κοινωνικώς ευαίσθητου ζητήματος της μεταφοράς των μαθητών κατά την έναρξη του σχολικού έτους, η οποία προέκυψε από τη μη ολοκλήρωση ή την άγονη κατάληξη πολλών σχετικών διαγωνισμών από τους περισσότερους Δήμους της χώρας εντός της νόμιμης προθεσμίας
Συγχρόνως, με 21 εκατομμύρια ευρώ ενίσχυσε το υπουργείο Εσωτερικών τις περιφέρειες της χώρας, για την κάλυψη μεταφοράς μαθητών. Όπως αναφέρεται στην απόφαση, που υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, κατανέμεται από τον λογαριασμό του υπουργείου που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι Περιφερειών» το ανωτέρω ποσό, στις Περιφέρειες της χώρας, αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη δαπανών μεταφοράς μαθητών, που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από 1/1/2012 έως 30/6/2012.

Ακούστε τι δήλωσε στον fly ο κύριος Βαρδούλιας, πρόεδρος του ΚΤΕΛ Λακωνίας:
Ακούστε στο απόσπασμα που ακολουθεί τον κύριο Ροϊνό, πρόεδρου του Σωματείου Ταξί: