ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ "ΑΝΑΤΡΟΠΗ"


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ 
ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ & ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
    ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ , ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ,Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΚΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ.
ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΓΙΑ OΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ OTI ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ.
ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΩΝ ΣΙΑΜΑΙΩΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ –ΔΗΜΟΥ ΚΟΙΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!!  ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ.
   1) HTAN AYTOI ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΒΕΡΕΛΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ  ΝΟΜΟ 3109/2003 (ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΒΙΒΛΙΑ,ΤΑΜΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ κλπ) ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΗΡΥΞΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
   2) ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΕΡΙΣΥ ΗΤΑΝ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4070/2012 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ. (ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ, ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ , ΤΑ ΙΧΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΟΔΗΓΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΤΑΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΙΑΘΕΣΙΑ). ΟΤΑΝ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ  ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΕΡΓΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΠΩΣ.
  3) ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΜΠΑΛΑΙΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΔΕΙΕΣ,ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΚΑ (10) ΧΡΟΝΙΑ) .ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΠΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ. 
   4) ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ H ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.
  5) OTAN ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΟΑΕΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
   6) OTAN ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ Ρ/Τ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ.
   7) OTAN ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ (ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ 5000 ΛΙΤΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ).
 8) OTAN ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.
  9) ΟΤΑΝ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 26% & ΤΟ 55% ΤΗΣ ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΦΟΡΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.
 10) OTAN ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡAΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.
  11) ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΣΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΣΤΑ 5 ευρω ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.
  12) ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΗΜΑ (ΤΣΙΠΑΚΙ) ΤΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΣΤΑ 5-10 ευρώ, ΑΦΟΥ ΤΑ 40ευρω ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΣΙΑΜΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ (ΣΕ ΣΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ) ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ.
   13) ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.
  Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ .ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΡΘΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙAΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ  6974993898 – 6974992655 -6932672622 ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ IOYNIOY ΣΤΟ ΣΑΤΑ.

===========================================================

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ- ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Σ.Α.Τ.Α ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22-04-2013 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΟΚΕ ΚΑΙ ΩΡΑ 16.30.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ.Α.Τ.Α ΘΥΜΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Σ.Α.Τ.Α ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Σ.Α.Τ.Α ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2013.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΥΜΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΟΥ.
ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ.
ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Σ.Α.Τ.Α ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΚΑΤΣΑΟΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ-ΣΑΜΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΣΚΛΗΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΣΤΕΡΤΣΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ