Απάντηση Γ. Κουτρουμάνη στο Βουλευτή Γρ. Αποστολάκο (20/03/12)


Την 22 Φεβρουαρίου 2012 το Σωματείο μας απέστειλε ένα έγγραφο στον Υπουργό Εργασίας κ.  Γ. Κουτρουμάνη αναφερόμενο σε θέματα Ασφάλισης στον ΟΑΕΕ. (βλ → ΕΔΩ).
Με αφορμή αυτό το έγγραφο κατέθεσε αναφορά στον Υπουργό ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γρηγόρης Αποστολάκος. (βλ. → ΕΔΩ)
Ο κ. Κουτρουμάνης με ένα τετρασέλιδο έγγραφο (βλ. πιο κάτω) επιχειρεί να απαντήσει στον βουλευτή, στην ουσία όμως αναφέρει τα θέματα που τέθηκαν από το Σωματείο μας. Επαναλαμβάνει τα ισχύοντα σήμερα, χωρίς να διαφαίνεται η πρόθεσή του για αλλαγές και παρεμβάσεις. Με αοριστίες του τύπου «θα δούμε», «θα το εξετάσουμε», «το μελετάμε», δεν δίνεται καμία ουσιαστική απάντηση και χρονοδιάγραμμα αντιμετώπισης αυτών των ζητημάτων που του έχουν τεθεί μήνες τώρα και από την Ομοσπονδία, τα Περιφερειακά Συμβούλια και άλλα Σωματεία ταξί, καθώς και από οργανώσεις άλλων κλάδων αυτοκινητιστών και επαγγελματιών.
Λόγω ότι ο κ. Κουτρουμάνης βρίσκεται στις τελευταίες εβδομάδες της υπουργικής του θητείας (ελπίζουμε και της βουλευτικής) δεν θα ασχοληθούμε πάλι μαζί του.  Θα το κάνουμε όμως αμέσως μετά τις εκλογές με τον διάδοχό του.  

Σωτήρης Ροϊνός 
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ
για λήψη της απάντησης  ΕΔΩ