ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Ανεξαρτητη περιφερειακη συνδικαλιστικη
 παραταξη ταξι» 
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σάββατο 07/05/2011
Αγαπητοί συνάδελφοι σας γνωρίζουμε το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος «Ρύθμιση Θεμάτων Επιβατικών Δημόσιας Χρήσης Αυτοκινήτων» που περιήλθε σήμερα στα χέρια μας από συναδέλφους της Αθήνας. Σας κάνουμε γνωστό ότι φωτοαντίγραφα αυτού του Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος κυκλοφορούσαν σήμερα, πέριξ της Πλατείας Καραϊσκάκη, στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ, και αποτελούσαν την αιχμή του δόρατος για τις ανταγωνίστριες παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των Αθηναίων συναδέλφων (εχθές, σήμερα και αύριο) στο ΣΑΤΑ. Επίσης σας γνωρίζουμε ότι από αρκετές μέρες το Σχέδιο αυτό βρίσκεται και στην συμπρωτεύουσα. Και πώς να μην είναι όταν συγκεκριμένα μέλη του Προεδρείου από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη μόνο, διαβουλεύθηκαν εξαιρώντας και αποκλείοντας μέλη του Προεδρείου, του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και Στελέχη του Κλάδου από την Περιφέρεια.
Καταγγέλλουμε τον Πρόεδρο, τον Γ. Γραμματέα και τον Ταμία της Ομοσπονδίας μας διότι απέκρυψαν από τα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου και του Διοικητικού Συμβουλίου την ύπαρξη αυτού του Σχεδίου, καθώς και ότι απέκρυπταν τις διεργασίες και τις διαβουλεύσεις που είχαν το τελευταίο διάστημα με πολιτική ηγεσία και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων προκειμένου να συνταχθεί αυτό το Σχέδιο.  
Αντίθετα, καθησύχαζαν τα Στελέχη κατά τις Περιφερειακές Συνδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο διάστημα για αυτό το σκοπό, διαψεύδοντας και χαρακτηρίζοντας όσους από εμάς εκφράζαμε ανησυχίες ως κινδυνολόγους.
Για να δεις και να κατεβάσεις το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος άνοιξε το επισυναπτόμενο αρχείο pdf ή κατέβασέ το από το blog της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ επιλέγοντας  ΕΔΩ