Σύλληψη δράστη δολοφονίας οδηγού ταξί (24/02/12)

Σύμφωνα με ενημέρωση που μας παρείχε ο πρόεδρος του Σωματείου & Ράδιο Ταξί Χαλκίδας Νίκος Κακαλιάς συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του συναδέλφου μας από τη Χαλκίδα· δολοφονία που έλαβε χώρα σε ερημική τοποθεσία στο Σχηματάρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου 2012. Η επιβίβαση είχε γίνει στην περιοχή της παλιάς γέφυρας Χαλκίδας πάνω από το σταθμό του τρένου. Ο Δράστης είναι αθίγγανος μετανάστης ρουμανικής υπηκοότητας. Συνελήφθη προχθές Τετάρτη στην περιοχή των Οινοφύτων και ομολόγησε την πράξη του. Το αποκλειστικό κίνητρο ήταν η ληστεία. Στην αρπαγή της κερματοθήκης και του κινητού τηλεφώνου του ο άτυχος συνάδελφος προσπάθησε να αντιδράσει όπου κυνήγησε το δράστη και μετά από πάλη αυτός τον μαχαίρωσε.
Ελπίζουμε το συμβάν αυτό να είναι το τελευταίο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Σωματειου  
& Ραδιο-Ταξί Χαλκιδας
Το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου και του Ράδιο-Ταξί Χαλκίδας ευχαριστούν τους άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και το ζήλο που έδειξαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος σε βάρος του συναδέλφου μας Παναγιώτου Ευάγγελου.
Πάνω απ' όλα είναι δικαίωση για τη μνήμη του άτυχου συναδέλφου που δολοφονήθηκε άγρια, με κίνητρο τη ληστεία, την ώρα που έβγαζε το μεροκάματο.

             Ο Πρόεδρος

          Κακαλιάς Νικόλαος