ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ Π.Α.Σ.ΕΒΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙ
(Τηλ. επ.: 210.3809327 email: pasevegr@gmail.com)   

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ
ΤΩΡΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
                                   Αθήνα 7 Νοέμβρη 2012
Συνάδελφοι.
Με το νόμο Βορίδη άνοιξε ο δρόμος για την απελευθέρωση του επαγγέλματος. Με τη νομοθετική παρέμβαση στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα ολοκληρώνεται η παράδοση του φιλέτου της δουλειάς μας στα μονοπώλια. Η εξέλιξη αυτή είναι καρπός της συμπαιγνίας των πολιτικών δυνάμεων που εκφράζουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου, σύμφωνα με τις επιταγές της Ε.Ε και των ξεπουλημένων συνδικαλιστικών ηγεσιών ΣΑΤΑ  ΠΟΕΙΑΤΑ, σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας του κλάδου. 
Σήμερα οι επίδοξοι επιχειρηματίες - συνδικαλιστές προσπαθούν να σύρουν τον κλάδο στον δρόμο της υποταγής, του συμβιβασμού και της ολοκληρωτικής καταστροφής υπηρετώντας πιστά όσα έχουν σχεδιάσει από κοινού με την κυβέρνηση. Φοράνε επιδεικτικά τις μπαλάσκες του αγωνιστή με μοναδικό σκοπό να παραπλανήσουν και να κρατήσουν τον κλάδο των ταξί μακριά από τη λαϊκή συμμαχία, τις ζωντανές δυνάμεις των εργατών, των υπαλλήλων, των αυτοαπασχολουμένων της νεολαίας που αγωνίζονται για τη συνολική ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, που αποτελεί και προϋπόθεση για την επιβίωσή μας.
ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!
Οι αγωνιστικές δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ που από πέρυσι το καλοκαίρι είχαν αποκαλύψει την ουσία της απελευθέρωσης απορρίπτοντας τον κάλπικο διαχωρισμό σε ‘’καλή’’ και ‘’κακή’’, κάλεσαν χθες τον κλάδο να γυρίσει την πλάτη στους συμβιβασμένους και να συμπορευτεί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, την ΠΑΣΕΒΕ και το ΠΑΜΕ. Οι ταξιτζήδες πρέπει να ενισχύσουν τη μόνη ρεαλιστική προοπτική για τους εργαζόμενους και τη χώρα. Το χτίσιμο της λαϊκής συμμαχίας, που θ’ανατρέψει την εξουσία των μονοπωλίων, θα διαγράψει μονομερώς το χρέος και θα βγάλει τη χώρα από την  Ε.Ε.
Καλούμε κάθε συνάδελφο να δυναμώσει αυτή την προοπτική, με τη συμμετοχή του στις Επιτροπές Αγώνα ταξί της ΠΑΣΕΒΕ, για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα. Σε κάθε πιάτσα, σε κάθε Ρ/Τ, να χτιστούν πυρήνες αντίστασης και αντεπίθεσης απέναντι στην πολιτική που μας εξοντώνει.
Στη φάση του αγώνα που βρισκόμαστε απαιτείται όλος ο κλάδος να πιέσει για
την άμεση σύγκλιση Γεν. Συνέλευσης στο ΣΑΤΑ αύριο Πέμπτη 8/11/2012
ώστε οι ίδιοι οι συνάδελφοι να αναλάβουν το βάρος της ευθύνης του αγώνα και να μπει φραγμός στον εκφυλισμό που επιχειρείται.
Απαιτούμε επίσης την άμεση σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης της ομοσπονδίας
για τον πανελλαδικό συντονισμό των κινητοποιήσεων και συμπόρευση με τους άλλους εργαζόμενους.
Συνάδελφε είμαστε σε πόλεμο και αυτός ο αγώνας είναι μια σημαντική μάχη που μπορούμε να κερδίσουμε. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους άλλους κλάδους που υποφέρουν, συντονιζόμαστε με το πλαίσιο της ΠΑΣΕΒΕ, δυναμώνουμε τη συμμαχία μ’ αυτούς που αγωνίζονται με ταξικό πείσμα και αισιοδοξία για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Πορευόμαστε μαζί με το εργατικό ταξικό κίνημα το ΠΑΜΕ μαζί με τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας.
ΟΛΟΙ στον ΑΓΩΝΑ μαζί με την ΠΑΣΕΒΕ
ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ
τα μέτρα δεν θα περάσουν
Τετάρτη 7 Νοέμβρη 
                   Συγκέντρωση: 5 μ.μ. στην Ομόνοια,
                      Προσυγκέντρωση: 4:30 μ.μ. στα γραφεία του ΣΑΤΑ                 
Για την ενημέρωση και την καλύτερη οργάνωση του αγώνα σας καλούμε
αύριο Πέμπτη 8/11/2012 στις 6:30 το απόγευμα σε ΣΥΣΚΕΨΗ
στην αίθουσα μικρών φορτηγών (Ιωαννίνων 6 & Πέτρας στο Κολωνό)