"Η ματιά του ρεπόρτερ" (23/08/11)


"Η ματιά του ρεπόρτερ".

Προχθές Κυριακή 21 Αυγούστου 2011 το μέλος του Προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ταξί (ειδικός γραμματέας νομικών προσώπων – υπεύθυνος για τα ραδιοδίκτυα) Πάρης Ξυλένιος, επιστρέφοντας από τις ολιγοήμερες διακοπές του στη Νότια Λακωνία (Ελαφόνησο, Μονεμβασία) προς την Θεσσαλονίκη, σταμάτησε στη Σπάρτη όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Σωματείου μας (και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ταξί) Σωτήρη Ροϊνό.
Τα γεγονότα ότι:
  1. Οι προαναφερόμενοι συνάδελφοι είναι δυο από τους έξι που ψήφισαν υπέρ της συνέχισης της απεργίας στην ιστορική και θυελλώδη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α. της 05/08/2011.
  2. Επέλεξαν ως σημείο για αναμνηστική φωτογραφία το χώρο έμπροσθεν ακριβώς του αγάλματος του Βασιλιά της Σπάρτης Λεωνίδα, του οποίου το ηρωικό πρότυπο μαχητικότητας και αγωνιστικότητας, καθώς και η ανάμνηση της μάχης των Θερμοπυλών αποτέλεσαν παραδείγματα για πολλούς λαούς σε πολλές φάσεις της ιστορίας.
  3. Στη βάση του αγάλματος φαίνεται στη φωτογραφία η πλάκα στην οποία αναγράφεται το περίφημο «Μολών Λαβέ» (=«αφού / εφόσον έρθεις, πάρ'τα» ή κατά την πιο γνωστή μετάφραση «έλα να τα πάρεις»)....

...Θα πρέπει να θεωρούνται ως συμπτωματικά...!