Πλήρη στήριξη στους ιδιοκτήτες ταξί από το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου (12/07/11)

Πλήρη στήριξη στους ιδιοκτήτες ταξί από το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου

Τρίτη, 12 Ιούλιος 2011 12:27:49   |   Εκτύπωση   |   E-mail

  0
Πλήρη στήριξη στους ιδιοκτήτες ταξί από το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου 
Στο πλευρό των ιδιοκτητών ταξί τάχθηκε ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου κατά τη χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση που ζήτησε επάνοδο στο προηγούμενο προεδρικό διάταγμα και στα συμπεράσματα της διαβούλευσης που είχε γίνει και με την οποία είχαν έρθει σε συνεννόηση οι ιδιόκτητες ταξί και το υπουργείο Υποδομών.

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν θα ενδώσει σε καμία πίεση που θα δημιουργήσει πρόβλημα στους ιδιοκτήτες ταξί», σημείωσε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, προσθέτοντας ότι, «παρά τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί, δυστυχώς ο υπουργός Υποδομών, Γ. Ραγκούσης, λέει ότι το θέμα θα συζητηθεί εξαρχής, αγνοώντας τη διαβούλευση που είχε γίνει επί περίπου 20 μήνες με πολύ θετικά συμπεράσματα».

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου συμπλήρωσε ότι «δεν θα επιτραπεί σε κανένα να αποφασίζει για σημαντικές κοινωνικές ομάδες χωρίς τη συμμετοχή της Περιφέρειας, η οποία είναι η αρμόδια της έκδοσης αδειών».

Ο Πέτρος Τατούλης τόνισε ότι οι ιδιοκτήτες ταξί δοκιμάζονται αυτή την περίοδο και ότι σύμφωνα με μελέτες το 60% αυτών είναι υπερχρεωμένοι, ενώ υπογράμμισε πως το μήνυμα της Περιφέρειας είναι ξεκάθαρο, «γρήγορη ενεργοποίηση του προηγούμενου προεδρικού διατάγματος με το οποίο είχε επιτευχθεί σύμπτωση απόψεων και καμία συναίνεση σε ανατροπή της αλληλεγγύης του κοινωνικού ιστού».
Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία   Ελλάδα
Τελευταία τροποποίηση   Τρίτη, 12 Ιούλιος 2011 12:27
πηγήhttp://www.newpost.gr

παρόμοια δημοσιεύματα:
http://www.naftemporiki.gr/
http://nature.ert.gr