Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος για το ταξί (23/07/11)

Πολιτική

Σκληρή επίθεση Παναγιωτακόπουλου σε Ραγκούση-Λοβέρδο
19/07/2011 20:14

Σκληρή επίθεση κατά του Γιάννη Ραγκούση και του Ανδρέα Λοβέρδου εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.
Σε ανακοίνωσή του με τίτλο «Προς νεόκοπους κυβερνητικούς», ο κ.Παναγιωτακόπουλος χαρακτηρίζει «άβουλη, αδρανή και χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο» την κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι οι λεκτικές εξηγήσεις της «μας προετοιμάζουν για το χειρότερο». 
Μάλιστα, ο κ. Παναγιωτακόπουλος διαπιστώνει «αλαλούμ» στο εσωτερικό της χώρας, με αφορμή την αναίρεση του Προεδρικού Διατάγματος που είχε συντάξει ο Δημήτρης Ρέππας για τα ταξί από το Γιάννη Ραγκούση, για τον οποίο διερωτάται: «Γνώριζε ο κ. Ραγκούσης ως νεαρός αναρριχώμενος πολιτικός, επειδή ήταν πάντοτε επιλεγμένος και ουδέποτε νομιμοποιημένος με την ψήφο του Ελληνικού Λαού, το περιεχόμενο του Π.Δ.; Ήταν ή δεν ήταν μέχρι πρότινος ένας εκ δυο – τριών βασικών σχεδιαστών της κυβερνητικής πολιτικής και της εφαρμογής της; Συμμετείχε ή όχι στο υπουργικό συμβούλιο μαζί με τον προκάτοχό του;. 
Παράλληλα, ο κ. Παναγιωτακόπουλος αφήνει αιχμές για τον Ανδρέα Λοβέρδο, επισημαίνοντας: «Η μόνη δικαιολογία για όσους ανακαλύπτουν ότι η αρχή της χρεοκοπίας της χώρας βρίσκεται στη δεκαετία του ’80, είναι ότι τότε δεν ασχολούταν με την πολιτική αλλά με την επαγγελματική τους ανέλιξη» . 
Επίσης, θεωρεί τον Ανδρέα Λοβέρδο συνυπεύθυνο για την αρνητική πορεία της κυβέρνησης και του καταλογίζει ότι «προσπαθεί με κενά περιεχομένου φραστικά πυροτεχνήματα, να ευτελίσει, να προκαλέσει και να λοιδορήσει ένα ολόκληρο κίνημα».
6
 
0
 
0
7
Share
 
Εκτύπωση