Ενημερωτικό για τους λήπτες e-mails σχετικών με τις Αναρτήσεις στο Ιστολόγιο (04/06/11)


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ
E-MAILS ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.
Αγαπητοί συνάδελφοι επειδή το τελευταίο διάστημα οι αναρτήσεις στο Ιστολόγιό μας είναι καθημερινές, και μερικές φορές μάλιστα περισσότερες της μιας ανάρτησης ανά ημέρα (π.χ. σήμερα ξεπεράσαμε τις τρείς αναρτήσεις), από δω και στο εξής δεν θα ακολουθούμε την πρακτική που ακολουθούσαμε μέχρι σήμερα· δηλαδή αυτής της αποστολής e-mail για κάθε φορά που έχουμε νέα(ες) ανάρτηση(εις) στο blog. Και τούτο για να μην κουράζουμε με περιττά μηνύματα. Πολλοί από τους συναδέλφους μας λήπτες των e-mails έχουν συνδέσει το λογαριασμό τους e-mail με το κινητό τους τηλέφωνο και ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι είναι ενοχλητικό το βράδυ να λαμβάνει (περιττά) sms για κάθε e-mail.
Άλλωστε, κατά την ταπεινή μας άποψη, αλλά, κυρίως, σύμφωνα με την διαπίστωση πολλών συναδέλφων-επισκεπτών, το Ιστολόγιό μας έχει καταξιωθεί σαν μια από τις πιο ενημερωμένες παρουσίες στο διαδίκτυο που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα του Κλάδου των ιδιοκτητών ταξί. Και τούτο επιβεβαιώνεται από την καθημερινή επίσκεψημότητά του. Εκατοντάδες συνάδελφοι, κυρίως όμως όλοι εσείς οι αποδέκτες των μηνυμάτων e-mails, μπαίνετε καθημερινά και χαιρόμαστε ότι επικροτείτε τον αγώνα μας και σας ευχαριστούμε για αυτό. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους των δύο Σωματείων-Ράδιο Ταξί που διατηρούν Ιστολόγια στο διαδίκτυο: Αυτούς της Ξάνθης όπου μέσω του εξαιρετικού (επιμένω: του καλύτερου και αρτιότερου blog στο διαδίκτυο για θέματα ταξί - και όχι μόνο) ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ τους υπερασπίστηκαν εμάς και την πρακτική μας, καθώς και το αυτονόητο δικαίωμα της ενημέρωσης, αλλά και της συμμετοχής του Κλάδου της Περιφέρειας στην διαβούλευση, το σχεδιασμό και την λήψη των αποφάσεων. Ευχαριστούμε επίσης τους συναδέλφους του Σωματείου της Χαλκιδικής όπου με το ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ που διατηρούν ακολουθούν την ίδια πρακτική αυτή της καθημερινής, αντικειμενικής και πολύπλευρης ενημέρωσης των συναδέλφων της Χαλκιδικής και όχι μόνο φυσικά.
Συνοψίζοντας, για την χρηστικότερη ανάγνωση των αναρτήσεων μεγαλώσαμε την αρχική σελίδα του blog, όπου σε αυτήν θα εμφανίζονται οι τελευταίες δέκα πέντε (15) αναρτήσεις. Ευνόητο είναι ότι στην περίπτωση που υπάρχει κάτι που κρίνεται ως εξόχως ενδιαφέρον, όπως Νόμοι, Σχέδια Νόμων, Σχέδια Προεδρικών Διαταγμάτων, Σχέδια Εργασίας, Εγκύκλιοι του Υπουργείου Οικονομικών, κλπ., εκτός της άμεσης ανάρτησής τους θα συνοδεύονται και με e-mails προς εσάς.  

Σωτήρης Ροϊνός
πρόεδρος του Σωματείου Ταξί Σπάρτης