Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου με σκοπό την ενημέρωση των μελών και των οδηγών - εργαζομένων στα ταξί, καθώς και την ανάδειξη των προβλημάτων των αυτοκινητιστών ταξί της Σπάρτης και της Λακωνίας ευρύτερα. Η συμβολή αυτού του ιστολογίου στο διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων με στόχο την προώθηση λύσεων προς το συμφέρον του κλάδου των ιδιοκτητών ταξί ελπίζουμε ότι θα είναι ουσιαστική.

ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙ: Ν. 4070/12 (ΦΕΚ. 82 Α.10-4-12)


Ο ψηφισθέντας Νόμος στον οποίο περιλαμβάνονται και οι ρυθμίσεις για το Ταξί, σήμερα πήρε ΦΕΚ., δηλαδή δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Σχετικά με το άρθρο 118 του πολυνομοσχεδίου με το οποίο καταργείται η υποχρέωση ασφαλιστικής ενημερότητας για τον έλεγχο του Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου στο ΚΤΕΟ, επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των υπευθύνων των ΚΤΕΟ επικαλείται την ανυπαρξία σχετικής εγκυκλίου, το Σωματείο μας επικοινώνησε με το αρμόδιο Τμήμα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων της Διεύθυνσης Οδικής Ασφάλειας της Γενικής Διεύθυνσης Οδικής Ασφάλειας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, όπου όπως μας διαβεβαίωσαν ότι μέχρι αύριο το αργότερο θα σταλεί σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ΚΤΕΟ της Χώρας η σχετική Εγκύκλιος την οποία θα αναρτήσουμε και στην σελίδα μας.
Για λήψη ολόκληρου του Νόμου 4070/12 ΕΔΩ  
Για λήψη μόνο του κεφαλαίου για το ταξί  ΕΔΩ

ΣΠΑΡΤΗ
KAΦΕ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

ΕΝΑΛΛΑΞ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΕΝΑΛΛΑΞ

VIDEO - 1

VIDEO - 2

CHAT BOX - ΜΗΝΥΜΑΤΑ

 

Copyright © 2011 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ «Η ΑΠΕΛΛΑ»