Βεντούρης Πρίντεζης: Απόψεις-Θέσεις-Προτάσεις (13/12/12)

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ
• Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ταξί
• Πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ταξί


ΣΥΡΟΣ 13/12/11
ΜΕΓΑ ΑΤΟΠΗΜΑ


Με ιδιαίτερη έκπληξη διάβασα χθες Δευτέρα 12/11 στο site της ΠΟΕΙΑΤΑ, την επιστολή για τις μεταφορές μαθητών (βλ.  ΕΔΩ), που απευθύνεται σε έναν ανύπαρκτο πλέον Υφυπουργό (εννοώ τον κ. Ντόλιο). Μια κίνηση επιεικώς απαράδεκτη, για το κύρος μιας Ομοσπονδίας και ιδιαίτερα της δικής μας, που εκπροσωπεί 40.000 επαγγελματίες και στο πρόσφατο παρελθόν έδειξε δείγματα γραφής, στην αλληλογραφία της με τα συναρμόδια Υπουργεία.
Το ύφος και το περιεχόμενο της επιστολής επίσης φτωχό. Κατακρεουργήθηκε η 4-σελιδη εισήγηση (δημοσιεύτηκε ολόκληρη σε blog για τα Ταξί) του συνάδελφου Κέφη Φώτη (και αποτυπώθηκε ανεπαρκώς σε 14 γραμμές), εισήγηση η οποία τεκμηριώνει την πραγματική κατάσταση που θα περιέλθει από το 2012 η μεταφορά μαθητών από ΕΔΧ.
Αν λοιπόν οι σοφοί μας εκπρόσωποι, με ένα έγγραφο ατεκμηρίωτο προσπαθούν να πείσουν τα Υπουργεία, αποκρύπτοντας την ουσία του προβλήματος, πως περιμένουμε να πεισθεί ο κάθε Υπουργός; Μήπως με την μέθοδο που ακολουθούν οι λαοπλάνοι;
Η ανάγκη εξειδικευμένων παρεμβάσεων στην πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου είναι επιβεβλημένη. Η αξιοκρατική εκπροσώπηση αυτού του κλάδου επίσης.