Συνάντηση Σωματείων ταξί της Πελοποννήσου με τον Υπεύθυνο του Τομέα Μεταφορών & Επικοινωνιών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο (15/12/11)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑΞΙ
ΘΡΑΚΗΣ 1 ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τ.Κ. 20100
ΤΗΛ. 27410 24844 FAX. 27410-26900
E-MAIL. taxi.peloponnisou@gmail.com
Κιν.: 6944189676, 6932388771

Κόρινθος 14 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ:
Σωματεία ταξί, Ράδιο Ταξί, Συν/σμούς ταξί
της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 16.00, στην Τρίπολη και στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Αρκαδίας, οδός Καλαμών 113 (παλαιά περιφερειακή: έξοδος Τρίπολης προς Καλαμάτα), έχει προγραμματισθεί συνάντηση στελεχών του κλάδου των ταξί της Πελοποννήσου με τον υπεύθυνο του Τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νέας Δημοκρατίας (βουλευτή Κοζάνης) κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο. Η συνάντηση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του κ. Παπαδόπουλου και εντάσσεται στο πλαίσιο επαφών και συναντήσεών του με την Πανελλήνια Ομοσπονδία και τα πρωτοβάθμια Σωματεία ιδιοκτητών ταξί της χώρας· θα είναι η τρίτη κατά σειρά επαφή του με Σωματεία ταξί της Περιφέρειας, ύστερα από αυτή που πραγματοποιήθηκε προ διμήνου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και αυτή που πραγματοποιήθηκε την 10/12/11 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Στον κ. Παπαδόπουλο θα εκτεθούν τα ιδιαίτερα προβλήματα του κλάδου των ιδιοκτητών ταξί της Περιφέρειας Πελοποννήσου και, εκ των πραγμάτων, η συζήτηση θα κινηθεί και στα γενικότερα θέματα του κλάδου, ενόψει μάλιστα της παρουσίασης από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μάκη Βορίδη της νομοθετικής πρότασής του για τον Κλάδο.
Καλούμε όλα τα στελέχη του κλάδου που εκπροσωπούν τα Σωματεία ταξί, τα Ράδιο ταξί και τους Συνεταιρισμούς ταξί και των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως παραβρεθούν στην ενημερωτική συνάντηση με τον υπεύθυνο του Τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλη Παδόπουλο, έτσι ώστε να διεξαχθεί ένας ευρύτερος διάλογος και με την ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση από μέρους μας τεκμηριωμένων προτάσεων, ο κ. Παπαδόπουλος να γίνει όσο το δυνατόν περισσότερο κοινωνός των ιδιαίτερων προβλημάτων των ιδιοκτητών ταξί της Περιφέρειάς μας και να προωθήσει τη λύση τους, καθώς και τα δίκαια αιτήματά μας αρμοδίως.

Για το Περιφερειακό Συμβούλιο Ταξί Πελοποννήσου

Ο πρόεδρος                                 Ο γραμματέας

Ιωάννης Κορδώσης                       Πέτρος Καραλής